Φαντάζεσαι να είσαι μωρό, να ζεσταίνεσαι, να το εκφράζεις... και... να σου προσφέρουν γάλα; 

Write your awesome label here.

Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται το μωρό...

Όμως το μωρό μας επικοινωνεί τις ανάγκες του με κάποιες ηχο-λέξεις...

Το καλό νέο; Μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τις ηχολέξεις για να ανταποκρίνεσαι κατάλληλα και γρήγορα στις ανάγκες του μωρού σου! 

Write your awesome label here.

Ήξερες ότι το μωρό σου ''μιλάει'' από την 1η μέρα;

  • ''Πεινάω'', ''Θέλω να κοιμηθώ'', ''Πονάει η κοιλιά μου'', ''Θέλω να ρευτώ'', ''Δεν νιώθω άνετα''... 
    Η Priscilla Dunstan, με το απόλυτο της αυτί, ανακάλυψε ότι όλα τα μωρά, τους πρώτους 4 μήνες ζωής, εκφράζουν τις ανάγκες τους με ηχο-λέξεις. 
  • Όλα τα μωρά, σε όλο τον κόσμο, εκφράζουν τις φυσιολογικές τους ανάγκες τους με τον ίδιο τρόπο γιατί έχουν τα ίδια αρχαϊκά αντανακλαστικά. 
  • Mετά από 9 χρόνια ερευνών σε 30 χώρες, η φυσική γλώσσα του μωρού έχει βοηθήσει εκατομμύρια γονείς ανά τον κόσμο να αποκωδικοποιήσουν 5 ηχο-λέξεις για τις 5 βασικές ανάγκες, να νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να χτίσουν ένα βαθύ δεσμό με το παιδί τους. 
Τι πιο απογοητευτικό από το να μην μπορείς να ηρεμήσεις ένα μωρό που κλαίει; Το Dunstan Baby Language είναι μια επανάσταση για τους γονείς και τα μωρά τους! Όλοι οι γονείς θα μπορούν να αναγνωρίζουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες του βρέφους τους.
Iζαμπέλ Φιλιοζά
Νούμερο 1 Πρέσβης της Θετικής Διαπαιδαγώγησης στην Γαλλία, Ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας 20+ βιβλίων για γονείς εκ των οποίων το best-seller ''Στην καρδιά των συναισθημάτων του παιδιού''

Kατέβασε τώρα το pdf με τις 5 ηχολέξεις (και άκου το μωρό σου να σου λέει τι χρειάζεται...)

Drag to resize
  • Βάλε το καλό σου email 
  • Βρες το Link με τον οδηγό στο email σου!
Διάλεξε ένα από τα παρακάτω:
Τo email σου μένει μεταξύ μας!
Write your awesome label here.

Είμαι η Ελένη 

Μετά από δικηγόρος και καθηγήτρια γαλλικών, σοβαρεύτηκα και έγινα Μαμά! Wow είπα, αυτό είναι αποστολή! 
Για αυτό, δημιούργησα την κοινότητα των 'Positive Parents' (με 50.000+ γονείς!) και έγινα ενδυναμωτής γονέων. 
Μαθαίνω κι εγώ κάθε μέρα παρέα με τα παιδιά μου που είναι τώρα 6 και 8 ετών...
Όταν τα παιδιά μου ήταν μωρά και έκλαιγαν, ένιωθα πολλές φορές ανήμπορη γιατί δεν ήξερα πάντα τι χρειαζόντουσαν... προσπαθούσα να τα θηλάσω επειδή νόμιζα ότι πείναγαν αλλά δεν ήταν πάντα αυτό που θέλανε, κλαίγανε περισσότερο... και περνάγαμε όλοι δύσκολα... 
Όταν ανακάλυψα το Dunstan Baby Language, σκέφτηκα πόσο βοηθητικό θα ήταν να γνώριζα αυτήν την φυσική ''γλώσσα'' των μωρών και πόσο αυτοπεποίθηση θα είχα νιώσει τότε. 
Έτσι αποφάσισα να πιστοποιηθώ ως Dunstan Baby Language Trainer για να μπορούν οι νέοι γονείς στην Ελλάδα να έχουν πρόσβαση σε αυτό το απίστευτα βοηθητικό εργαλείο! 
Δημιουργήθηκε με